Bedels en andere accessoires

 
 

ERVARINGEN

Dit zeggen gebruikers van Safeel

 
116589960_2865094016933756_3336523067488846594_n_edited_edited.jpg

Benthe

Na een avondje uit met vriendinnen in het centrum van Breda heb ik de Safeel armband voor het eerst uitgeprobeerd. Wat een uitvinding! Bij de aanschaf van de armband kon ik de armband helemaal samenstellen naar mijn eigen wensen. Zo heb ik een foto van mijn hond laten toevoegen en mijn favoriete geur: koffie, super rustgevend! Het feit dat ik tijdens het naar huis lopen in een donkere straat aan deze geur kon ruiken maakte me heel rustig. De armband zorde voor een fijne afleiding tijdens de weg naar huis. Echt super!

WAT IS SAFEEL?

Je loopt ’s avonds alleen over straat wanneer je onderweg bent naar huis. Je hebt net gezellig een drankje gedaan bij een vriendin. Het was een fijne avond, maar ondanks dat blijf je maar om je heen kijken. Je voelt je onveilig en betrapt jezelf erop dat je je omgeving extreem aan het observeren bent en je in je hoofd de ergste scenario‘s opmaakt. Er zou iemand in de bosjes kunnen zitten, toch? Laatst hoorde je ook al zo’n eng verhaal op het nieuws…

Het dragen van Safeel Charms kan deze onzekerheid doorbreken. Doordat deze bracelet personaliseerbaar is en je er zo allerlei elementen in de vorm van bedeltjes aan toe kunt voegen, is dit armbandje speciaal van jou. Er zijn allerlei soorten bedels beschikbaar die je een gevoel van vertrouwen en thuiskomen kunnen geven. Er is speciaal onderzocht welke geuren, smaken en andere elementen hier perfect bij passen zodat je zelfverzekerder over straat kunt gaan.

header1_edited.jpg